Aşçı

Aşçı

Genel Nitelikler


Mutfak yönetimi konusunda en az 5 yıl deneyim

Yiyecek güvenliği ve hijyen standartlarına hakim

İyi bir liderlik ve iletişim becerisine sahip

Hızlı karar verebilme ve problem çözme yeteneği

Ekip yönetimi ve organizasyon becerileri

Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilme

Yiyecek güvenliği sertifikası


İş Tanımı


Mutfak operasyonlarını yönetmek ve koordine etmek

Yiyecek hazırlama süreçlerini denetlemek ve kalite standartlarını korumak

Personeli yönetmek, eğitmek ve performanslarını değerlendirmek

Menü planlamasına katkıda bulunmak ve yeni yemekler geliştirmek

Stok yönetimi ve sipariş verme süreçlerini yönetmek

Mutfak ekipmanlarının bakımını ve temizliğini sağlamak

Yiyecek güvenliği ve hijyen standartlarına uygunluğu sağlamak

BAF YAPI