Mutfak üyesi

Mutfak üyesi

İŞ TANIMI


• Restoranda hazırlanmakta olan tüm ürünlerin şirket standartlara uygun hazırlanmasını sağlamak,


• Bölümü ile ilgili sipariş listesi hazırlamak, satın alınan gıda malzemelerinin kalite kontrolünü yapmak ve gelen malzemede sorun var ise yöneticisine rapor etmek,


• Stoklarını düzenli kontrol etmek ve ihtiyaçları yöneticisiyle paylaşarak, tamamlanmasını sağlamak,


• Bölümünde kullanılan malzemelerin depolama saklama koşullarının prosedürlere uygun olarak yerine getirilmesini sağlamak,


• Teknik ekipmanların temizlik ve bakımlarını düzenli olarak gerçekleştirmek,


• İş sağlığı ve güvenliği, kalite ve hijyen standartlarına titizlikle uymak

Packet burger


Diğer İlanlar

Kuyumcu Atölye ustası
Paketleme İşçisi
Rezervasyon Görevlisi-Otel
Beden İşçisi (Genel)
AŞÇI
Kar Yemek ANKARA 24/10/2025
0536 588 43 37
AŞÇI